Nu kan du äntligen ta betalt direkt via Klarna.

Betalning via faktura, kort samt internetbank

Klarna är ledande i Europa på fakturabaserade betallösningar för e-handel. Med deras säkra och enkla köpprocess kan du väsentligt öka din försäljning. I kassan behöver dina kunder bara uppge sådan information de kan utantill, som personuppgifter och e-postadress och de behöver inte betala förrän de mottagit och godkänt varan. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt. Idag har fler än 7,5 miljoner konsumenter handlat med Klarna i över 15.000 e-butiker i 7 olika länder.

Varför välja Klarna?

Ökar din försäljning

– Ökar din konvertering genom att göra det säkrare och enklare för dina kunder att handla online.

Ingen risk

– Klarna tar all risk och garanterar att du alltid får betalt oavsett om slutkunden betalar eller inte.

Enkelt att komma igång och använda

– Då Körkortsjakten redan har Klarna förinstallerad är det mycket smidigt att integrera. Helt automatiserade fakturor kommer även att minska din dagliga administration.


Vilka tjänster erbjuder Klarna?

Klarna checkout

Klarna Checkout är en ny revolutionerande betallösning som förändrar hur vi handlar på nätet. Med hjälp av s k ”Intelligent Identification” kan man med hjälp av endast ett fåtal frågor identifiera kunden, bekräfta köpet till din butik och därefter fullföljs betalningen. Genom att separera själva köpet från betalningen ökar din konvertering väsentligt och risken för avhopp i kassan minskar. Med Klarna Checkout erbjuder du alla populära betalsätt via endast en leverantör, något som ger en minskad administration och mer tid över att fokusera på din webbutik. Körkortsjakten är sk Klarna Native Partner och kan därför erbjuda Klarna Checkout utan start eller månadsavgift från Klarna.

Klarna faktura

Med faktura betalar kunden 14 dagar efter köpet. Faktura är det mest efterfrågade betalsättet online. Som kund behöver man endast uppge sådan information man kan utantill, såsom namn, adress och födelsedatum. Efter en sekundsnabb intern prövning godkänns köpet och du kan skicka varorna som kunden nu har 14 dagar på sig att betala. Förutom detta tar Klarna hela kredit- och bedrägeririsken. Butiken slipper all administration och risk i samband med faktureringen till ett vettigt pris. Enklare kan det inte bli!

Klarna konto

Gör dina kunder köpstarka med delbetalning!
När man handlar med Klarna konto får man en faktura med månadens samlade köp. Denna kan betalas direkt eller delas upp i mindre delbetalningar. Med konto ger du din kund möjlighet till fler köp med högre snittordervärde. Klarna tar kreditrisken, det innebär att du alltid får betalt oavsett om inte kunden betalar. Körkortsjakten installerar Konto funktionen kostnadsfritt i samband med installation av faktura tjänsten.

Öka din konvertering genom att göra det säkrare och enklare för dina kunder att handla på Internet samt se till att erbjuda alla betalsätt som kunderna önskar betala med. Det kan se lite olika ut beroende på marknader och länder men i Sverige är det vanligaste betalsätten faktura, kortbetalning samt direktbetalning via bank. Även delbetalning är populärt, framförallt vid högre snittordrar.