Friskrivningsklausul | Körkortsjakten

Friskrivningsklausul

När det gäller de tjänster som listas hos körkortsjakten så ansvarar varje trafikskola för att tjänsterna samt marknadsföring och försäljning av deras tjänster uppfyller gällande lagar och regler. Trots att körkortsjakten.se alltid gör sitt yttersta för att informationen om tjänsterna ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Det är alltid den information som återfinns vid tillfället för uppdateringen av priser på körskolornas webbplatser som körkortsjakten avser i sin prisjämförelse.

Policy

Vår ambition och vision är att vara den naturliga mötesplatsen för kommande elever och trafikskolor. Vårt mål är att lista samtliga trafikskolor med priser och annan relevant information som faller inom kategorin körkort, oavsett om de sponsrar Körkortsjakten på något sätt eller inte. Därigenom försöker vi uppnå att ge våra besökare en heltäckande bild av vad trafikskolor erbjuder.

Vi strävar efter att alla priser och annan relevant information ska vara korrekt. Dock kan vi inte garantera att så alltid är fallet. Har du råkat ut för något problem som informationen presenterar är vi tacksamma över om du rapporterar det till oss, så att vi kan rätta till felaktig information.