Medlemskap

Kompletta lösningar för framgångsrika trafikskolor.

Körkortsjakten hjälper dig att nå er målgrupp och förmedla era tjänster.

Bli medlem nu →

Nå er målgrupp

Körkortsjakten är en mötesplats för elever och trafikskolor.  Hos oss kan eleven jämföra, hitta och boka kurser och paket på ett och samma ställe. Alla trafikskolor som är medlemmar på Körkortsjakten får tillgång till följande:

  • Beskrivning om er trafikskola med erbjudande och kontaktuppgifter
  • Erbjuda kurser och tjänster
  • Administrera egna kurser och bokningar
  • Publicera era priser och paketerbjudande
  • Klarnas olika betalningsalternativ
  • Marknadsföring på Sveriges största mötesplats för trafikskolor och elever

Utveckla din befintliga affär på Körkortsjakten

Körkortsjakten är Sveriges största mötesplats för elever och trafikskolor.

Oavsett om du är en stor eller liten trafikskola så kan Körkortsjakten hjälpa dig att utveckla din affär och öka dina intäkter.

När du ansluter din trafikskola till Körkortsjakten, ingår allt du behöver för att kunna sälja dina olika tjänster och produkter. Inte minst får du tillgång till marknadens smartaste kassalösning med alla populära betalsätt, helt integrerade och redo att användas.


Klarna Checkout ingår alltid helt utan startavgift eller månadsavgift

Du behöver inte koppla på någon kassalösning med betalningsfunktion. Den är redan på plats och klar att användas. Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Enkelheten i detta leder till att konverteringen blir hög, dvs att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt.

Genom ett unikt samarbete med Klarna där Körkortsjakten är så kallad Klarna Native Partner kan Körkortsjakten erbjuda Klarna Checkout, marknadens smidigaste kassalösning, utan start eller månadsavgift från Klarna. Du betalar därmed bara en transaktionsavgift på 12%* per köp till Körkortsjakten.


Har du frågor kring utbetalningar, orderhanteringar eller Klarna? Här får du svar på de vanligaste frågorna.

Klarna FAQ →