Nå er målgrupp

Körkortsjakten är för helt kostnadsfri för besökare och trafikskolor. Alla trafikskolor har möjlighet att presentera och redigera följande uppgifter på Körkortsjakten:

  • En kort beskrivning
  • Tre fördelar med trafikskolan
  • Deras priser
  • Kontaktuppgifter (telefon, adress, hemsida m.m.)

Längst ner på trafikskolans egna sida finns det en länk för att rapportera felaktiga priser.

Hitta er trafikskola

Frågor och svar

Att få en profil med sina prisuppgifter och kontaktuppgifter på Körkortsjakten är kostnadsfritt och enkelt. Vår ambition och vision är att vara den naturliga mötesplatsen för kommande elever och trafikskolor. Vårt mål är att lista samtliga trafikskolor med priser och annan relevant information som faller inom kategorin körkort, oavsett om de sponsrar Körkortsjakten på något sätt eller inte. Därigenom kan vi garantera att våra besökare får en heltäckande bild av vad trafikskolor erbjuder och en ge en oberoende prisjämförelse.

Körkortsjakten gör alltid gör sitt yttersta för att informationen ska vara korrekt men det kan hända att felaktigheter uppstår. Trafikskolorna hålls inte ansvariga för felaktig information hos Körkortsjakten utan det är alltid den information som återfinns på trafikskolornas webbplatser eller vid direkt kontakt som gäller vid publicering på Körkortsjakten. För att underlätta uppdateringar för trafikskolorna kan de själva gå in och redigera sin profil gratis genom att maila till kontakt@korkortsjakten.se Dessa uppgifter undersöks av Körkortsjakten och publiceras förutsatt att de är korrekta.

Att lägga upp tider är kostnadsfritt för trafikskolorna och det finns ingen bindningstid. Ni kan när som helst lägga upp tider hos oss och när som helst ta bort dem. Det ända du behöver göra är att maila in dina tider, pris för kursen, och hur eleven ska betala. De flesta väljer att ta betalt med bankgiro i förväg och då behöver vi även bankgiro nummer. Skicka in dina uppgifter till kontakt@korkortsjakten.se

Pris, datum, tid, längd på kursen, betalningssätt för eleven. Skicka in till kontakt@kortkortsjakten.se

Det finns två sätt för trafikskolor som är anslutna till samarbete med Körkortsjakten. Alternativ1 är ni önska att allt ska fungera precis som vanligt och då kommer trafikskolan själva ha hand om betalningen, Körkortsjakten har inte med betalningen att göra utan endast bokningen. Alternativ2 är att trafikskolan önskar att Körkortsjakten tar hand om hela betalningen och slipper på så sätt all administration kring fakturering, påminnelser m.m.

Just nu så är det gratis för alla trafikskolor att vara med och erbjuda sina tider på Körkortsjakten I dagsläget så fokuserar Körkortsjakten på att visa trafikskolorna hur många bokningar de faktiskt får via oss. Vi vill visa hur viktig Körkortsjakten har blivit för branschen. När en besökare bokar en kurs på Körkortsjakten tas en reservationsavgift ut av den som bokar på 40kr. Den avgift är till för att täcka underhållet på kalendersystemet, kunde erbjuda er trafikskolor att enkelt kunna lägga upp de tider ni önskar samt att den stor del går till marknadsföring till sidan och marknadsföring till de skolor som är anslutna till oss. Avgiften är en reservationsavgift/bokningsavgift som fungerar precis som när man exempelvis reserverar biobiljetter på SF för en filmupplevelse.

Du måste själv ansvara för att kontakta Körkortsjakten om en kurs blir full. Du kan kontakta oss via mail dygnet runt och vi svarar så snabbt vi kan. Inom kort kommer trafikskolor själv kunna gå in och redigera sina tider.

Marknadsföringen på internet har blivit en av de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Körkortsjakten har stor erfarenhet av onlinemarknadsföring och om vad som fungerar i olika typer av digitala medier. Vi vet vad som gör en hemsida framgångsrik och användbar. Vi arbetar dagligen med SEO och googleoptimering vilket ger anslutna Trafikskolor en framskjuten position på nätet. Körkortsjakten finns alltid i samma rum där våra besökare finns. Vi arbetar löpande med sociala medier, bloggar, bannerannonsering och sökordoptimering. Vi annonserade i senast på ungdomar.se som är Sveriges största ungdomssida. Genom att trafikskolan syns på Körkrotsjakten kommer den automatiskt alltid att synas i våra sammanhang för kommande elever.

Om du är intresserad av att annonsera på Körkortsjakten hör av dig till oss på kontakt@korkortsjakten.se

Körkortsjakten är en oberoende prisjämförelse. Din trafikskola kan inte hamna högre upp om trafikskolan inte sänker priserna. En trafikskola kan dock förbättra sina chanser att synas mer på Körkortjakten. Är du intresserad på att veta hur? Maila kontakt@korkortsjakten.se