Sveriges största mötesplats för elever och trafikskolor, jag vill lära mig köra:

INTRODUKTIONSKURS

Kurs för handledare och du som ska övningsköra . Hitta första, bästa, kurstillfälle i din stad. Boka och betala - snabbt, smidigt och säkert med Klarna.

RISKUTBILDNING DEL 1

Även kallad Riskettan. Hitta första, bästa, kurstillfälle i din stad. Boka och betala - snabbt, smidigt och säkert med Klarna.

RISKTVÅAN (HALKAN)

I slutet av utbildningen för B-körkort är det dags att göra del två av den obligatoriska riskutbildningen (tidigare kallad halkutbildning). Den måste vara genomförd och giltig innan teori- och körprovet genomförs.

DIGITALT PRESENTKORT

Nyckeln till en värld av frihet. Den perfekta presenten blev precis ännu bättre som passar vid alla tillfällen!

YKB Utbildningar

YKB utbildning är ett lagkrav för chaufförer som kör lastbil alt. buss i yrkestrafik. Vart femte år behöver YKB beviset uppdateras med fortbildning för transportslagen för att få sitt yrkeskompetensbevis förnyat. Vi erbjuder följande utbildningar:

Tillsammans främjar vi körkortstagandet och bilismen i Sverige.

KÖRKORTSTEORI OCH TESTPROV

Här får du tillgång till alla körkortsfrågor du behöver kunna för att klara teoriprovet. Alla körkortsfrågor har en förklaring som snabbt hjälper dig att förstå även det svåraste frågorna. Studera och testa dig när du vill, obegränsat antal prov.

iKörkort

iKörkort i samarbete med Körkortsjakten tillhandahåller Körkortsteori & Prov

Tillsammans främjar vi körkortstagandet och bilismen i Sverige.

recruit


Körkortsjakten.se är Sveriges största mötesplats för trafikskolor och elever. Genom att erbjuda en one-stop-shop och en prisjämförelsetjänst underlättar vi körkortstagandet.

Prisjämförelse: